VIDEO: Policistům se povedlo natočit dopravní nehodu v přímém přenosu
Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Chlumec – Když jeli chlumečtí policisté řešit ve čtvrtek ráno dopravní situaci na křižovatce "Na Šmelci" před městem Chlumec, netušili, že se jim povede natočit dopravní nehodu, při které se střetlo nákladní auto s osobním.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policisté se zapnutými majáky zastavili své vozidlo a šli řešit špatně stojící kamiony na autobusové zastávce. „Díky zapnuté kameře ve vozidle natočili dopravní nehodu, ke které došlo. Řidič nákladního vozidla nedal přednost osobnímu vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci a následně došlo ke střetu. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Řidič byl pouze otřesen. Policisté provedli u obou řidičů dechovou zkoušku, která byla negativní. V současné době je nehoda v šetření ústeckých dopravních policistů,“ doplnila mluvčí krajské policie.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=v_QrFpQo-Cg

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru