Tohle vás chytí za srdce: Matka dvou dětí se rozhodla obdarovat na Vánoce šestnáctiletého chlapce
ilustrační foto: CC0
Lidé

Most - Zázraky se dějí o Vánocích. Tak je možné pojmenovat příběh šestnáctiletého chlapce, kterého se rozhodla podpořit pro něho cizí žena, matka dvou dětí. Mostecké listy o něm informovala Naděžda Krupczová, vedoucí odboru sociálních věcí mosteckého magistrátu.

Ve vánočním čase, kdy každý z nás myslí zejména na své blízké a snaží se je obdarovat krásným dárkem, nabídla paní N. pracovníkům oddělení sociálně-právní ochrany dětí, že zprostředkuje radost i jinému dítěti. Takovému, kterému jeho rodiče sami potřebný či vytoužený dárek koupit nemohou.

Chlapec s ohledem na vývoj rodinné situace zažil ústavní výchovu a v současné době jej významněji podporuje pouze jeho babička. Jakkoliv pro některé z našich dětí nebývá vždy oblečení tím pravým dárkem a přejí si spíše nový mobil či tablet, šestnáctiletému chlapci Danovi udělalo velkou radost fakt, že si mohl jako dárek vybrat dvoje krásné teplé boty, které, jak sám při koupi řekl, mu snad dlouho vydrží.

"Naše poděkování tak patří paní N., která si přála zůstat v anonymitě. Jejím záměrem bylo udělat radost chlapci, který je věku jejího syna, nikoliv se prezentovat. Věříme, že její dárek nejen obdarovaného chlapce zahřeje, ale podpoří i nás všechny v tom, abychom dokázali alespoň v tomto čase myslet i na druhé," uzavírá Naděžda Krupczová.

(vn)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru