Lékař z Mostu se nechal očkovat proti koronaviru. Veřejně popsal, jak se cítil po první dávce
ilustrační foto: CC0
Lidé

ČR, Most - V České republice, stejně jako v ostatních zemích EU, začalo v neděli 27. prosince očkování proti covidu-19. Nejprve budou očkování zdravotníci, senioři a rizikové skupiny. Očkování mezi prvními podstoupil i mostecký neurolog Petr Klepiš. Jaký je jeho názor na covid i vakcínu a jak se cítil bezprostředně po naočkování, napsal veřejně na sociální síti.

Jak dnes slyšíme ze všech stran, vakcinace je nejefektivnější způsob, jak dlouhodobě zastavit šíření epidemie u nás i ve světě. Očkování pomohlo už v minulosti ke snížení či dokonce vymýcení řady nemocí (např. pravé neštovice, dětská obrna, záškrt). Bude tomu tak i s covidem? Lékař z Mostu je o tom přesvědčený.

Zdravím. Bude to delší...Dnes v 9.35. jsem byl očkován vakcínou COMIRNATY proti SARS-CoV-2. Jsem již delší dobu...

Zveřejnil(a) Petr Klepiš dne Neděle 27. prosince 2020
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru