VIDEO: Jan Schiller, kandidát za hnutí ANO
Jan Schiller, kandidát za hnutí ANO.
Lidé

Možná mě znáte, a pokud ne, tak mi dovolte se představit. Jmenuji se Honza Schiller, těší mě. Je mi 48 let a kandiduji za hnutí ANO na hejtmana našeho Ústeckého kraje.

Něco o mně? Rád. Narodil jsem se a stále nejvíce času trávím v Mostě. Vystudoval jsem Univerzitu J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Vysokou školu báňskou v Ostravě.

https://www.youtube.com/watch?v=XQgT8mgcQ-M

Do politiky jsem vstoupil v roce 2014 a stal se zastupitelem Mostu. V roce 2017 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR, kde působím ve Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a Výboru pro životní prostředí a v Podvýborech pro zdravotnictví a pro vědu, výzkum a inovace.

Do krajských voleb jdu s tím, že chci zúročit moje zkušenosti jak z komunální politiky, tak i z mého působení v Poslanecké sněmovně PČR.

Jan Schiller

  • Zadavatel: ANO 2011; Zpracovatel: ANO 2011
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru