VIDEO: Jana Kůtová (25) z Ústeckého kraje se stala českou Miss Tourism
Jana Kůtová. Foto: Oldřich Hájek
Lidé

Praha - Pětadvacetiletá Jana Kůtová z Děčína získala titul Miss Tourism Czech Republic. Soutěž krásy se konala v prosinci v rámci módní show Supermiss 2019 v pražském hotelu Hilton.

Moderátorem celého večera, který byl opět pojatý jako „módní show,“ byl známý herec Jan Čenský. Během galavečera se předváděly modely návrhářů Alice Abraham a Jiřího Moravce. Vedle titulu Supermiss se také soutěžilo o titul v Miss motorsport, Miss Praha a Miss Tourism Czech Republic. Vítězkou posledně jmenované soutěže se stala právě Jana Kůtová z Děčína. Sledovat ji můžete třeba na Instragramu zde.

https://www.youtube.com/watch?v=4WThHo5pt3I

“Letos je tomu 27 let od okamžiku, kdy jsem poprvé organizoval soutěž krásy, a to i na stejném místě v Kongresovém sále Hotelu Hilton, jako jsme dnes. Jsem rád, že se letošní ročník Supermiss velmi vydařil a osvědčila se koncepce módní show a také díky všem partnerům se podařilo posunout úroveň této soutěže o trochu výše,“ zhodnotil výsledky i průběh soutěže ředitel Tomáš Vavřinec.

Záznam z finálového večera odvysílá Česká televize ve středu 8. ledna ve 22,50 a následně v sobotu 11. ledna v 15,45 na programu ČT1.

Za snímky ze soutěže zveřejněné v našem videu děkujeme SUPER PRODUCTION s. r. o.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru