Fanoušci tuningu sem! Na Chomutovsku se bude konat sraz upravených aut, a to na netradičním místě
Foto zdroj: FB Stancegebirge
Co se chystá

Červený Hrádek - Vůbec poprvé se bude na zámku Červený Hrádek konat sraz upravených vozů. Na akci "Stancegebirge" se můžete těšit 17. září 2022.

Akce bude probíhat na nádvoří zámku a na travnatých loukách v zámeckém parku, který pojme cca 100 vozů. Přijímání vozů bude probíhat formou registrací, na jejichž základě se účastník prokáže u vjezdu pořadateli. "Předem se omlouváme těm, kteří nebudou vybráni, ale zároveň se těšíme na vaši návštěvu i bez vašeho vozidla. Vzhledem k tomu, že se jedná o sraz automobilů v neobvyklém prostředí, musíme dbát na dodržování pravidel slušného chování. Maximální povolená rychlost v celém areálu je 20 km/h, je zakázáno vytáčení motoru do vysokých otáček, gumování a hlasitá hudba," uvádějí organizátoři na facebooku události.

A jak se mohou zájemci na akci registrovat? Na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zašlete 2x foto vozu, SPZ vozu, jméno + příjmení a ÚPLNOU ADRESU bydliště. Registrace vozů zasílejte do 1. července.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=1vogNt95nnA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru