Poslední šance! Užijte si barevný běh na The Most Fest pouze za deset korun
Využijte poslední šanci užít si barevný běh Rainbow Run pouze za 10 korun!
Co se chystá

Most - Organizátoři sportovně-hudebního festivalu The Most Fest mají pro všechny příznivce sportu a barev speciální nabídku. Ještě dnes, tedy 31. května máte možnost využít poslední šance zúčastnit se barevného běhu Rainbow Run pouze za deset korun!

Včasným nákupem totiž získáte vstupenku na všechny dny festivalu za 890 korun, startovné na Rainbow Run Vás tak vyjde na pouhých 10,- Kč! Neváhejte využít této výhodné nabídky a registrujte se ještě dnes, od zítřejšího dne bude totiž startovné dražší.

3105rainbowrun 1

Podrobné informace o festivalu a závodech včetně kompletního programu najdete na webu https://www.themostfest.cz/, registrovat do závodu se můžete na https://www.themostfest.cz/rainbow-run/.

3105rainbowrun 2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru