VIDEO: BagrPark! Na Den dětí se v Mostě otevře nový zábavní park
V Mostě se otevírá BagrPark.
Co se chystá

Věděli jste, že se v areálu mosteckého autodromu dokončuje zbrusu nový zábavní park? BagrPark je jediným zábavním parkem svého druhu v České republice. Co v něm najdete? Tak to budete zírat, protože budete mít možnost vyzkoušet si řídit opravdové stavební stroje, jako jsou minibagry, velké bagry, dumpery, válce nebo smykače.

https://www.youtube.com/watch?v=qVkelHbzVco

To není ale vše. Zábavu zde najdou i ti nejmenší z vás. BagrPark má rozsáhlý areál poblíž Polygonu. Na dopravním hřišti si mohou děti zajezdit v elektrických autíčkách či využít možnosti si zapůjčit šlapadla a odstrkávadla, která jsou s motivem stavebních strojů. Dále v BagrParku najdete dva okruhy na pro motorové buggyny. Zajezdit si můžete v terénu i na silničním okruhu.

https://www.youtube.com/watch?v=htJ2FulcafQ

V hlavní části parku se nachází i další zábavné prvky. Využít můžete obřího pískoviště, velké nafukovací trampolíny nebo si zaskákat na obrovském nafukovacím traktorbagru. Parkovací plochaje zajištěna přímo před areálem, kde bude cedulemi označené parkoviště.

Přijďte se svými ratolestmi oslavit jejich mezinárodní svátek. Otevíráme 1. června v 10:00 a otevřeno bude až do odpoledních 18:00.

Těšíme se na vás!

Více informací o BagrParku naleznete na: www.bagrpark.cz.

Vstupenky on-line (se slevou oproti zakoupení na pokladně) naleznete na tomto odkazu.

edeniky 3223

 Foto

edeniky 3224

edeniky 3220

edeniky 3221

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru