Již tento víkend! Na náměstí v Kadani bude festival dobrého jídla a pití
Foto zdroj: FB město Kadaň
Co se chystá

Kadaň - Na Mírovém náměstí v Kadani bude již čtvrtý ročník Food Festivalu. Akce proběhne v neděli 22. května od 10 hodin.

V rámci čtvrtého ročníku Food festivalu do Kadaně opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Z řad celebrit přislíbil svou účast David Suchařípa. Můžete se těšit na ukázky světových kuchyní a mnoho dalšího.

Hvězdou letošního ročníku bude bezesporu Lukáš Neckář, autor projektu Color Sushi, kterého můžete znát z TV pořadu o vaření. Opět do Kadaně zavítá marmeládová kouzelnice Marmelinda, majitelka medailové sbírky, které nově přibyla stříbrná a dvě bronzové medaile z anglického Dalemainu.

Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Letos přibude více food trucků. V nabídce bude dobrá káva, francouzské speciality, křehké makronky, široká škála burgrů v různých obměnách, latinsko-americké speciality, italské prosecco, sladké dezerty, rozmanité štrůdly i kvalitní pivo a víno. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny.

Rodiče mohou v klidu přijít se svými dětmi, pro které budou připraveny různé atrakce. Celým dnem provede moderátor Jiří Bláha a na podiu vystoupí kapela Lágrima.

Zájemci o degustaci vymazlených porciček z pánví kuchařských es si musí dopředu zajistit Food kartu, kterou zakoupí v Turistickém informačním centru. Cena je 290 Kč za celé šestichodové menu. Množství porcí, které lze vydat za jeden den je omezené.

Food festival bude otevřen od 10:00 do 17:00 hodin. A příbory s sebou!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru