Pohádkový les na Červeném Hrádku bude letos věnován českým večerníčkům. Registrace je již spuštěna!
Foto zdroj: archiv zámku Červený Hrádek
Co se chystá

Červený Hrádek - Oblíbená akce Pohádkový les se bude konat v neděli 5. června na zámku Červený Hrádek. Celý program si pro vaše ratolesti připravil Dům dětí a mládeže Paraplíčko.

Letošní pohádkový les je věnován ČESKÝM VEČERNÍČKŮM. Vyberte si čas, který vám vyhovuje a zaregistrujte pouze své dítě, které bude soutěžit. Neregistrujte sebe, ani děti, které soutěžit nebudou. Pokud již není přihlášení možné, je plná kapacita a je třeba najít jiný čas.

Pokud se nebudete moci zúčastnit, zavolejte na tel. číslo +420 728 369 271, kde s vámi provedou odhlášení, aby se uvolnilo místo pro další zájemce.

Na akci se doporučuje přijít o 15 minut dříve, aby byl čas na zakoupení kartičky, nebo si soutěžní kartičku můžete zakoupit v předprodeji, v recepci DDM Paraplíčko od 23. května. Cena kartičky je 50,- Kč. Pokud nedorazíte na start včas, nejméně 5 minut před začátkem vaší registrace bude místo uvolněno dalším zájemcům.

Odkaz k registraci: https://bit.ly/paraplicko-pohadkovy-les

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru