Jaroslav Dušek a Mnislav Zelený Atapana s představením Život, sex a smrt u indiánů vystoupí v Chomutově
Jaroslav Dušek a Mnislav Zelený Atapana s představením Život, sex a smrt u indiánů vystoupí v Chomutově
Co se chystá

Chomutov - Jaroslav Dušek se svými spirituálními znalostmi z kultur celého světa komentuje s jeho typickým humorem a nadsázkou osobní zkušenosti Mnislava Zeleného Atapany z jeho spolužití s amazonskými indiány.

Přiblíží vám tak mimo jiné tajemné schopnosti šamanů, jejich způsob výchovy dětí, spirituální a fyzické zkoušky dospělosti i veselé pohřby, kdy život a smrt jedno jest a to vše v kontrastu s naší sebedestruktivní, úřednickou, zpohodlnělou civilizací.

Akce se uskuteční ve Městském divadle Chomutov dne 18. května 2022 od 19:00 hodin. Vstupenky v předprodeji zakoupíte na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. za cenu 450 Kč. Podrobné informace na tel.: 777 009 999.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru