Tomáš Klus bude Cítit Bílinu. Jeho nové hity se rozezní v červenci v bílinském letním amfiteátru
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílina - Oblíbený český písničkář, textař, skladatel a také herec Tomáš Klus vystoupí v Bílině v rámci svého letního tour Cítím. Na koncert s názvem „Tomáš Klus Cítím Bílinu“ se můžete těšit v červenci.

Cítím je název nové desky Tomáše Kluse, kterou vydal s odstupem tří let od vydání alba Spolu a po dvou speciálních minialbech – lockdownovém Pět pohromadě a politickém ČauČesku.

Na koncertě Tomáše Kluse v Bílině zazní nejen velké množství písniček z nové desky Cítím, ale samozřejmě i osvědčené Klusovy hity.

Koncert Tomáše Kluse Cítím Bílinu se uskuteční 22. července od 19 hodin v Letním amfiteátru v Bílině, v areálu Bílinská Kyselka. Vstupné pořídíte v předprodeji za 500 Kč, na místě pak za 600 Kč. Předprodej vstupenek probíhá zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru