Exotické chutě z dalekých krajin míří do Chomutova! Navštivte OC Chomutovka v sobotu 22. ledna
Foto zdroj: Virunga.cz
Co se chystá

Chomutov - Šťavnaté a voňavé ovoce nabité vitamíny sbírané místními drobnými farmáři z Ugandy, Tanzanie a Indonésie. Farmáři nepoužívají žádnou chemii při pěstování ani přepravě a všechny pěstitele osobně známe. Ovoce není sice tak tvarově dokonalé jako v supermarketu, ale bohatě Vám to vynahradí svou dokonalou chutí a vůní. Nyní máte možnost toto skvělé ovoce ochutnat i spolu s dalšími produkty v Chomutově v OC Chomutovka.

Ovoce je po sklizni přepravováno bleskovou leteckou dopravou. Během pár dní od utržení může být na vašem stole. Tak poznáte tu pravou chuť ovoce dozrálého ve svých přirozených podmínkách.

Koupí ovoce podpoříte drobné farmáře a malé komunity v méně rozvinutých oblastech Ugandy, Tanzanie a Indonésie. Pomůžete jim tak k lepšímu živobytí, zdravotní péči, vzdělání a k ochraně místní přírody.

Navštivte stánek Virunga dne 22. ledna v Chomutově v OC Chomutovka v době od 10 do 16 hodin.

Co všechno ve stánku Virunga najdete? Čerstvé ovoce z Afriky, jako je třeba obří jackfruit, to nejmáslovější avokádo na světě, spoustu druhů banánů, mango nebo slaďoučký ananas. Dále sušené ovoce, jež zbavilo vody africké sluníčko. V nabídce bude naprosto boží sušený ananas, jackfruit, nebo mango sušené s banánem a medem.

Zakoupit si budete moct i dálkami vonící koření ze Zanzibaru, kvalitní čokoládu, kávu, čaj a dokonce čerstvé kakaové boby a také výrobky z afrického ovoce, jako jsou džemy, sirupy, nebo ginger shoty.

OVOCE LZE OBJEDNAT V E-SHOPU FIRMY VIRUNGA

Nehodí se vám to v sobotu, a přesto byste rádi chutné africké ovoce či jiné zboží ochutnali? Pak není nic jednoduššího, než si ho objednat na webových stránkách firmy Virunga: https://www.virunga.cz/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru