V galerii Kryt se chystá první výstava roku 2022. Své umění tam předvede mladý nadějný fotograf
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - V pondělí 3. ledna skončila výstava Vánoce na radnici, kde klášterečtí úředníci pomáhali Martínkovi Rosenbaumovi získat finanční prostředky na speciální rehabilitace. A vy se můžete začít těšit na další výstavu, první v novém roce 2022.

A co pro vás mají v klášterecké galerii Kryt připraveno? Fotografie! A nebudou to ledajaké fotografie. Půjde o akty...místy lechtivé, místy tajemné a rozhodně si je nesmíte nechat ujít. Vystavovat je bude mladý nadějný fotograf Milan Pecho.

Milan je velký sympaťák. Jeho umění jste mohli obdivovat minulý rok v kostele ve Výsluní a v lednu své fotografie představí i v městské galerii Kryt. Vernisáž výstavy Milana Pecho se uskuteční již tento pátek 7. ledna v 17.00 hodin. Přijďte se podívat na krásné fotografie, zaposlouchat se do zvuku houslí a ochutnat již legendární občerstvení, které připravuje Irena Hofhans.

0401letak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru