Tříkrálová kometa v Klášterci nad Ohří v lednu 2020. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - Klášterecká kometa 2022 se blíží. Ve čtvrtek večer 6. ledna projde městem tradiční tříkrálový průvod, ke kterému se můžete přidat kdekoliv na trase.

Kometu tvoří lehká světelná konstrukce, kterou nesou studenti gymnázia, široká veřejnost pak vytváří chvost se světýlky či lampiony. Živý chvost dosahuje délky až kolem 200 metrů.

Sraz účastníků akce je 6. ledna v 18 hodin u nákupního střediska Centrum, odkud půjde průvod ulicemi Polní, Lípová, Družstevní, Okružní, Olšová, Školní, Budovatelská, Sadová a Chomutovská až do kostela Nejsvětější Trojice, kde bude celá akce zakončena krátkým programem v podání divadla The Brokes z GSOŠ Klášterec nad Ohří.

Klášterecká kometa má díky své délce za sebou již i zápis do České knihy rekordů, každoročně se jí účastní několik stovek lidí. Jedná se o společnou akci města, gymnázia a střední odborné školy, zámku, farnosti a firmy MK Mont Illuminations.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru