Farmářské trhy, svařák na náměstí i vánoční fotokoutek. Jirkov zveřejnil náhradní program během adventu
Rozsvícení vánočního stromu v Jirkově v minulých letech. Foto zdroj: město Jirkov
Co se chystá

Jirkov - I přes všechna vládní opatření se město Jirkov snaží vytvořit předvánoční atmosféru a hledá vhodné alternativy. Proto tam připravili každou adventní neděli zimní farmářské trhy, které se budou konat v Tyršově ulici (na tržnici vedle informačního centra), vždy od 9 do 16 hodin.

Můžete se těšit i na nealkoholický svařák, jmelí a něco dobrého na zub - to bude pro vás připraveno na náměstí počínaje 1. prosincem každý den od 16 do 20 hodin.
Ve středu 1. prosince přivezou do města vánoční strom, který se rozsvítí tradičně na Mikuláše 5. prosince. V pátek 3. prosince si přijdou tak jako každý rok nazdobit stromky svými výrobky děti z místních škol a mateřinek. Ozdobené stromečky budou k vidění na náměstí až do konce roku.

V přízemí budovy radnice byl zřízen vánoční fotokoutek. Předvánoční tradice pokračuje také na zámku Červený Hrádek, kde se konají adventní kostýmované prohlídky. V průběhu měsíce budou komorní vánoční akce také v synagoze nebo v kině - viz plakát Jirkov o Vánocích.

3011jirkovvanoce

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru