Co se chystá v Jirkově? Beseda o Černobylu, v Paraplíčku bude strašit a přijede Jiří Schmitzer
Jiří Schmitzer přijede do Jirkova
Co se chystá

Jirkov - V úterý 2. listopadu přijede do jirkovského kina Jiří Kalát, který si připravil besedu o Černobylu.

Během ní provede nejen samotnou katastrofou, tedy výbuchem černobylské jaderné eletrárny, ale i tím, co po ní zbylo. Pokud vás zajímá, co přesně se osudný den 26. dubna 1986 na Ukrajině stalo, přijďte si tuto přednášku poslechnout. Začátek je v 17.30 hodin.

0111jirkov

Recitál Jiřího Schmitzera

Recitál Jiřího Schmitzera je souborem autorských písní a průvodního slova. Jedná se tedy o hudební vystoupení, které je doplněno o pokus vysvětlit zdroj inspirace, popřípadě nastínit situace, za kterých písně vznikaly. Představení tak tvoří celek, který není režírovaný a ukazuje Jiřího Schmitzera v jiném světle než jak je znám z filmových rolí.

Vstupné: 250,- předprodej / 300,- na místě. Vstupenky jsou k dostání na informačním centru v Jirkově.

0111schmitzer

Luštím, luštíš, luštíme

Když si od 2. do 6. listopadu přijdete se svými dětmi vypůjčit knížku do městské knihovny, čeká na ně plno zajímavých úkolů. Komu se podaří správně vyplnit pracovní list, získá pěknou odměnu.

V Paraplíčku straší

Zveme vás s vašimi ratolestmi do Paraplíčka, kde v úterý 2. listopadu bude pořádně strašit. Pro děti budou připraveny soutěže, opékání vuřtů, promítání pohádek. Uvidíte průvod strašidel a vystoupení Světelných křídel. Tak neváhejte a přijďte!

0111paraplicko

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru