Mezinárodní den archeologie v Kadani: přijďte se seznámit s prací archeologů na Úhošť
ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň - Při příležitosti oslav Mezinárodního dne archeologie, který si připomínáme každoročně třetí sobotu v říjnu, proběhne letos v sobotu 16. října archeologická terénní prospekce na Úhošti.

Archeolog Městského muzea v Kadani zasvětí zájemce o regionální dějiny do problematiky studia terénních reliktů historického vývoje krajiny. Akce je vhodná pro fyzicky zdatné jedince starší deseti let. Turistická trasa je středně náročná a čítá zhruba 10 až 12 kilometrů pěší chůze. Sraz je v 9:30 u turistického rozcestníku u Splitu, návrat kolem 18. hodiny tamtéž.

S sebou si vezměte jídlo a pití na celý den, respirátor, v případě nepříznivého počasí pláštěnku či deštník. Vstupné je zdarma.

Na akci je nutné se předem registrovat na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Podrobnosti k registraci naleznete od 5. října na facebookové stránce městského muzea.

1410letak

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru