TIP NA VÍKEND: Ve Stranné oslaví vinobraní! Zváni jsou milovníci vína, burčáku i medoviny
Vinobraní ve Stranné. Foto: archiv e-chomutovsko.cz
Co se chystá

Březno u Chomutova – Vinařská obec Březno ve spolupráci s místními vinaři zve všechny milovníky vína na tradiční Vinobraní u kostelíka. Akce se koná v sobotu 2. října od 12 hodin v obci Stranná u Března.

Vystoupí březenská pěvecká skupina Silentium 24 spolu se skupinou Zlej sen či kapela Country 5. Ve 13 hodin přijede Buška z Velhartic s družinou. Návštěvníky čeká bohaté občerstvení jako je guláš, polévka, maso, sýr, kapří hranolky, ryby, pohanková placka, šoulet, míchané nápoje, kozí sýr, medovina a mnoho dalších.

Jako bonus je zajištěna kyvadlová doprava z Března, autobusové zastávky, do Stranné a zpět. Parkování je možné na parkovišti u vičického zámku.

Přijďte ochutnat čerstvý burčák a nejrůznější odrůdy vína!

2909vinobraní

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru