Klášterec zve na komentovanou prohlídku zámeckého parku. Tentokrát obohacenou o povídání o Doupovských horách
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - Chcete se dozvědět více o historii zámeckého parku a hlavně zajímavosti o zde rostoucích dřevinách?

Přijďte již tuto neděli 26. září na procházku zámeckým parkem s panem Františkem Kroupou, tentokrát bude prohlídka prodloužena o zajímavé povídání o Doupovských horách. Sraz je v 15 hodin u zámecké kašny.

Vstupenky v hodnotě 30 Kč zakoupíte v Turistickém informačním centru u radnice, vstupenky si zakupte nejpozději v neděli 26. září do 14.50 hodin (otevřeno Po – Pá od 8.30 do 17.00, So a Ne od 9.00 di 17.00).

Děti do 12 let v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma.

Rezervace telefonicky: 474 359 687 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru