No Name, Dan Bárta či MIG 21. Benefiční online koncert pomůže zoologickým zahradám i zooparku
Zoopark Chomutov. Foto: Helena Hubáčková
Co se chystá

Chomutov - Svlažit vyprahlé hudební fanoušky a pomoci českým a slovenským zoologickým zahradám. To je cíl velkého živého koncertu Hrajeme pro zoo, který bude v neděli 9. května přenášený online z Liberce do celé republiky. Do projektu se zapojil také Zoopark Chomutov.

Hlavním pořadatelem koncertu je Unie českých a slovenských zoologických zahrad, která jich sdružuje celkem dvacet. Mezi ně bude rovným dílem rozdělený také výtěžek z koncertu. „Se zapojením do projektu jsme neváhali ani chvilku,“ říká ředitelka chomutovského zooparku Věra Fryčová. „Pomůžeme s propagací, budeme sdílet veškeré informace i odkaz na online přenos, pozveme na koncert všechny fanoušky našeho zooparku. Věříme, že spojená síla všech zahrad bude mít náležitou odezvu.“

Hudebními tahouny koncertu budou zvučná jména tuzemské scény, kapely MIG 21, Rybičky 48 či slovenští No Name, vystoupí také Dan Bárta nebo Jakub Děkan. Moderovat ho bude Libor Bouček. Koncert se bude přenášet z pódia v zahradě Lidových sadů v Liberci, bez diváků. Ti budou moci živý online přenos sledovat na svých televizích, počítačích, tabletech či telefonech.

Pro připojení bude třeba zakoupit vstupenku, a to přes portál ticketstream.cz. „Hladina vstupného je nastavená velice vstřícně, vstupenky budou k dostání za sto, dvě stě, tři sta, čtyři sta nebo pět set korun,“ dodává ředitelka Fryčová s tím, že program bude stejný ve všech pěti případech. „Záleží na každém, kolik chce nebo může tímto způsobem na zoologické zahrady přispět.“

Zoopark Chomutov se již pustil do propagace koncertu. Po městě vylepil plakáty s pozvánkou a na webu a Facebooku pravidelně informuje o podrobnostech. Koncert má vlastní web, facebookovou stránku a také vytvořenou jednu centrální událost.

0405zoopark2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru