V Chomutově se pojede cyklojízda. Letos připomene zaniklé hudební kluby
Luboš Kučera při jedné z cyklojízd v minulých letech šlapal tři týdny, aby pomohl čtyřem postiženým z Chomutova. Foto: Archiv FB města Chomutova
Co se chystá

Chomutov - Spolek Kuprospěchu pořádá v sobotu 19. září 2020 již 14. chomutovskou cyklojízdu.

Cyklojízdy jsou oslavou svobodného pohybu po městě. Jejich cílem je propagovat cyklistiku jako způsob dopravy, který je zdraví prospěšný a zároveň šetrný přírodě. Zaměřují se také na místní historii, architekturu a životní prostředí.

Tématem letošní cyklojízdy jsou zaniklé hudební kluby v Chomutově, které účastníci společně objedou na kolech a na jednotlivých místech umístí dočasné pamětní cedulky. Tradiční aktivitou je pak společné vysazení stromu ve veřejném prostoru. Večerní program je nachystán v Café Rouge (Chelčického 100, Chomutov), kde vystoupí ústecká elektronická kapela Owl a Dj´s Ichbin & Meow.

Sraz účastníků je v 16:30 hod. na místě bývalého kina Evropa na Březenecké v Chomutově, vstup na všechny aktivity je zdarma. Malé děti v doprovodu rodičů, cyklisté mladší 18 let jen s helmou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru