Párty pomáhá Nikolce a Magdalence. Přijďte si užít zábavu a přispět na léčbu vážně nemocných holčiček
Hned na dvou scénách v areálu Kamencového jezera a na letním kině proběhne bohatá kulturní produkce, která zaujme všechny věkové kategorie návštěvníků. Ilustrační foto, zdroj: Roman Dušek
Co se chystá

Chomutov - V neděli 20. září od 13.00 hodin proběhne charitativní festival Párty pomáhá Nikolce a Magdalence. Hned na dvou scénách v areálu Kamencového jezera a na letním kině proběhne bohatá kulturní produkce, která zaujme všechny věkové kategorie návštěvníků. Přijďte si užít skvělou zábavu a zároveň přispět na intenzivní neurorehabilitační péči.

Iniciativa vzešla z řad místních muzikantů, na které se obrátila maminka jedné z holčiček s těžkými onemocněními, u kterých je vyžadována 24 hodinová péče a celoživotní rehabilitace. Akci podporuje statutární město Chomutov společně s dalšími organizacemi zřízenými městem a zároveň rozšiřuje kulturní nabídku, která byla vzhledem k pandemii v posledních měsících značně omezena.

Celý výtěžek ze vstupného poputuje na intenzivní neurorehabilitační péči, která není nijak hrazena zdravotními pojišťovnami. Vstupné se bude vybírat zakoupením náramku v hodnotě 50Kč/dítě a 100Kč/dospělý.

Návštěvníci se mohou těšit na skupiny Trautenberk, Experience, Abdera, Smokers, CopaCaband, zpěváky Michala Horáka a Adélu Radimcovou. Pozvání přijala i mladá zpěvačka, muserka a youtuberka MÍNA. Program doplní stánek chomutovské knihovny, ve kterém bude připravena prezentace deskových her spolu s výtvarnou dílnou.

Děti se budou moci vyřádit na nafukovacích atrakcích SALTUS. Vstup na festival bude umožněn pouze vchodem z letního kina, vzhledem k nutné regulaci počtu návštěvníků. Kapacita areálu bude omezena na 1 000 osob v jednom okamžiku.

 

Letní kino:
13.00 – youtuberka MÍNA
14.15 – Michal Horák
17.00 – Abdera
18.15 – Experience
19.30 – Trautenberk

Kamencové jezero:
14.00 - CopaCaband
16.15 – Adéla Radimcová
17.45 - Matěj Koudelka

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru