Milovníci vína zbystřete! V Březně u Chomutova se budou konat vinné trhy
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Březno u Chomutova – Rok se s rokem sešel a v Březně u Chomutova se v sobotu 18. července uskuteční v pořadí již druhý ročník vinných trhů. Ochutnat tu budete moci vína nejen od místních vinařství, ale i od těch okolních.

Přemýšlíte, co budete v sobotu dělat a máte rádi víno? V tom případě je volba jasná. Navštivte březenský obecní park, kde si zaručeně přijdete na své. Od 14 do 22 hodin se tu totiž budou konat vinné trhy. Svá nejlepší vína představí celkem pět vinařství – tři místní (vinařství Hlava, Vičické vinařství Mikulášek, vinařství Němeček) a dvě přespolní (mostecké vinařství Chrámce a lounské vinařství Willomena).

Pokud budete chtít některé z nich ochutnat, pak si budete muset ve stánku infocentra obce za 100 korun zakoupit speciální skleničku. Do jiné nádoby vám totiž víno nenalijí.

Jestli však upřednostňujete spíše pivo, nezoufejte. I pro vás se něco najde. Svůj stánek tu bude mít i chomutovský pivovar Karásek a Stuplner. V případě hladu si pak můžete zakoupit i nějakou pochutinu od lokálních producentů. Podávat se bude například grilovaná kýta na rožni, sýry, bagetky nebo sladké dobroty, jako jsou třeba koláčky.

Celou akcí budou provázet dvě kapely – Silentium 24 a Minďa Band.

A pokud se v sobotu nad Březnem rozsvítí sluníčko, přibalte si s sebou klidně i plavky. Místní vodní nádrž vám totiž bude plně k dispozici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru