Ve Strupčicích se budou konat tradiční Letní hrátky. Letos se speciálním hostem
Loňské Letní hrátky ve Strupčicích. Foto: Obec Strupčice
Co se chystá

Strupčice – Ve Strupčicích na Chomutovsku se budou konat tradiční Letní hrátky, odstartováno bude již v sobotu 25. července od 15 hodin.

Jedná se o soutěž šestičlenných týmů, v němž musí být alespoň dvě ženy, v netradičních disciplínách jako slalom v kolečku, práskání balonků, štafeta na lehátkách a jiné.

Přihlášky na telefonu 724 920 869 nebo v pokladně sportovního areálu Strupčice. Na soutěže navazuje večerní program Letní noc, který provází DJ VEEKEJ s českou muzikou a speciální vystoupení siláka všech siláků, Železného Zekona. Startovné pro družstvo je 300Kč, v ceně vstupenka pro večerní párty. Pouze na párty vstup symbolických 100Kč.

0307hratky2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru