TIP NA VÍKEND: Březno u Chomutova zve na projížďku na kole po dračích cyklostezkách
foto: Radnice Březno u Chomutova
Co se chystá

Březno u Chomutova - Obec Březno u Chomutova zve všechny již tuto sobotu 27. června na projížďku na kole po dračích cyklostezkách v okolí obce Březno.

Akce je zaměřená na děti s doprovodem rodičů. Lze jí absolvovat pouze na kole, koloběžce nebo např. tříkolce. Pěšky nedoporučujeme. Po startu projedete předem připravenou a značenou trasu po cyklostezkách v okolí obce Březno. Délka trasy je přibližně 9 km.

Po trase jsou připraveny různé soutěže a dovednosti spojené do pohádkového příběhu. Projetí celé trasy a splnění všech úkolů zabere zhruba 1 hodinu. Po splnění všech úkolů a návratu na start projedou děti dračí bránou a získají dračí vejce (o splnění úkolů obdrží potvrzení). Vejce potom vymění za některou z cen v dračí tombole (podle čísla).

Hlavní cena: Dětská cyklistická přilba. Ostatní ceny: Sada světel na kolo, zámek na kolo, rukavice na kolo, brašna na kolo, tachometr. Každý dětský účastník dostane minimálně sladkost.

Registrace, start a cíl bude u podia v parku od 10.00 do 15.00 hodin. Zájemci budou vyrážet na trasu v 10 minutových intervalech až do 15 hodiny. Maximální počet na jednu skupinu je 20 osob. Registrace na jednotlivé časy je možná předem v infocentru Březno na tel. 607 028 661.

V rámci akce budou dodržována veškerá aktuální hygienická nařízení.

2406brezno

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru