Koncert pro kamerunské kozy a RevivalFest chystá na prázdninové měsíce KC Bílina
Foto archiv: Koncert pro Kamerunské kozy
Co se chystá

Bílina - Kulturní centrum Bílina chystá dvě zajímavé akce. V červenci se uskuteční další ročník Koncertu pro kamerunské kozy, v srpnu pak RevivalFest. Obě akce se uskuteční v letním amfiteátru na bílinské Kyselce.

Letošní již 17. ročník Koncertu pro Kamerunské kozy láká na kapely Furyant z Teplic a Do řady z Bíliny, dále na pražskou alternative rockovou skupinu Kurtizány z 25. Avenue a na rock-popovou hudební skupinu z Uherského Hradiště Argema. Vstupné zakoupíte v předprodeji v IC Bílina a na Ticketportal zde za 250 korun nebo na místě v den pořádání akce za 350 korun.

Také letošní RevivalFest je v pořadí již 17. ročníkem a bude stát za to. Nabídne plzeňskou revivalovou kapelu LUCIE REVIVAL, hity skotské rockové legendy NAZARETH uslyšíte v podání NAZsong - Tribute To Nazareth, zahraje i band NEW AGE OF SMOKIE a AC /DC Revival band (Spejbls-helprs). Vstupenky na tuto událost zakoupíte v předprodeji v IC Bílina a dále na Ticketportal zde za 200 korun, nebo na místě v den pořádání akce za 250 korun.

Další informace o koncertech najdete také zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru