Netradiční prvomájový polibek si dopřejte v botanické zahradě, vstup bude zdarma
Botanická zahrada v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Pokud byste rádi prožili První máj trochu netradičně, v mezích současných možností, pak vás možná zaujme nabídka vedení Botanické zahrady Teplice. V pátek 1. května se v době od 9 do 18 hodin mimořádně otevřou brány botanické zahrady pro veřejnost v rámci akce Prvního máje do botanky. Vstupné je na páteční akci zdarma.

Pro návštěvníky bude k dispozici pouze venkovní expozice, ale právě ona stojí v současné době za návštěvu. Zájemci si mohou projít celou zahradu, pokochat se právě rozkvetlými stromy a keři, trvalkami, bezpočtem nádherných květin, pozorováním ptáků, kteří zde zahnízdili a posedět chvíli na lavičce. V případě, že se přijdou podívat manželské dvojice a páry, mohou si pod některým z rozkvetlých keřů, v romantické atmosféře zahrady, odbýt i svůj prvomájový polibek.

Vzhledem k tomu, že zatím stále ještě platí opatření spojená s koronavirem, je třeba, aby se jimi návštěvníci řídili i při vstupu do botanické zahrady a brali také ohled i na ostatní zájemce. Ten, kdo už má na pátek jiný plán, případně mimořádnou akci z jiného důvodu nestihne, má možnost přijít kdykoliv od 25. května. To už bude teplická botanická zahrada podle ředitele Petra Šíly oficiálně otevřená, včetně vnitřních expozic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru