VIDEO: Hrůza na živo. Cirkus Ohana opět přijíždí do Mostu se svojí strašidelnou show
Cirkus Ohana přijíždí do Mostu.
Co se chystá

Most - První Český hororový OHANA HOROR CIRKUS se po loňském velkém diváckém úspěchu opět vrací v polovině března do Mostu se svým strašidelným představením. Letos se můžete těšit na spoustu novinek a zcela novou show WANTED - WANT IT. Chybět nebude ani sympatický Matěj, rodák z Mostu, v roli klauna.

Hledané dítě - chtěný strach a adrenalin na pozadí cirkusové atmosféry, tak takový charakter má letošní nová show. Scénická večerní hororová show pro dospělé publikum za účasti mezinárodního uměleckého týmu z Mongolska, Ukrajiny i České republiky vyprávějící příběh malé dívky, která zmizí v momentě, kdy z města odjede cirkus, který ztratil svého šíleného klauna. Právě onen šílený klaun PENNYWISE provede celou více jak 120minutovou show.

V roce 2020 navíc OHANA HOROR CIRKUS oslaví své 3. výročí, a to ve velkém stylu - extrémním vystoupením, které v českém cirkuse ještě nebylo - ČLOVĚK VISÍCÍ ZA SVOU KŮŽI VE VZDUCHU, neuvěřitelnou cirkusovou laboratoří přivážející lidské pokusy i hadího muže. Dále se představí párová vzdušná akrobacie na hrazdě v podání HARLEY QUINN a JOKERA, adrenalinová žena točící se pouze za nohy vy výšce 8 metrů i vymítání ďábla, při kterém se předvede přízemní plastická akrobacie v podání hadí ženy, oceněné na největším festivale cirkusů v Monte Carlu.

Pocit strachu vyvolá i absolutní tma pod cirkusovým šapitó, při které si s publikem pohraje dvacetičlenná skupina umělců a hororových postav. Diváky čeká vzdušná akrobacie v síti i létající čínské tyči, dále velká ohnivá show, žonglérské duo a spoustu dalšího! Vše spatříte na nové scéně s jedinečnými vodními, ohnivými i kouřovými efekty s řadou světelných vychytávek.

Neváhejte a přijďte se bát i pobavit vy s prvním českým hororovým cirkusem OHANA HOROR CIRKUS ve dnech 12. až 15. března vždy od 19 hodin do šapitó v ulici Jana Palacha na vrchu Šibeník. Pokladna bude otevřena denně od 10 hodin. Předprodej vstupenek a další informace vám sdělí na telefonním čísle 731 156 109. Další informace naleznete na sociálních sítích cirkusu – Facebooku, či Instagramu, Youtube s hastagem #ohanahororcirkus.

0403ohanaletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru