Chyběly vám farmářské trhy? V Chomutově startují tuto sobotu zabijačkovými hody
Ilustrační foto, zdroj: FB Severočeské farmářské trhy
Co se chystá

Chomutov - Na náměstí 1. máje v Chomutově startuje v sobotu 22. února už 10. sezóna Severočeských farmářských trhů. A to rovnou jednou z nejoblíbenějších doprovodných akcí – zabijačkovými hody.

Trhy začínají v 8.00 a skončí ve 13.00 hodin. Budete si moci nakoupit a ochutnat zabijačkové dobroty od pěti řezníků, dát si pořádnou teplou zabijačku (jitrnice, jelita, prejt, guláš, polívka, ovar), ale taky si dát chleba se sádlem nebo tlačenku a vybrat i nejchutnější chomutovskou jitrnici.

Kromě toho budou na místě i tradiční prodejci pečiva, zeleniny a ovoce, medu, sýrů, koření, ryb a dalších dobrot. A abyste mohli přijít na oběd, trhy budou až do jedné.

1902trhyletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru