C. K. Masopust je tu opět po roce! V Kadani bude Švejk topit Moranu už tuto sobotu
Masopust v Kadani. Foto: archiv Kultura - Kadaň
Co se chystá

Kadaň - Jako každý rok se i letos můžete těšit na tradiční C. K. Masopust v Kadani. Masky, Švejka, kapely i zabijačkové dobroty, to vše najdete v sobotu 15. února na Mírovém náměstí od 10 hodin.

Návštěvníci se mohou těšit na tržiště senzací s tradičními zabijačkovými pochoutkami, k poslechu zahrajy kapela BrassBand nebo Motovidlo. Pro děti budou na místě připraveny nejrůznější atrakce.

Průvod masek v čele se Švejkem a jeho kumpány dorazí na náměstí ve 13 hodin, kde si převezme od pana starosty vládu nad městem. Účastníci společně vykonají soud nad Moranou, kterou ve 13:45 utopí v řece, a dají tak pomyslné sbohem zimě.

Program:

10:00 zahájení

10:00 - 10:45 Motovidlo

11:00 - 11:45 Brass Band

12:00 - 12:45 Motovidlo

13:00 příchod průvodu, příjezd Švejka, Švejk Šraml, předání města Masopustu, soud s Moranou

13:45 průvod k řece, topení Morany, Švejk Šraml, Brass Band

14:00 - 15:00 Motovidlo

15:15 - 15:45 Brass Band

16:00 Švejk, Švejk Šraml, vrácení města

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru