Velká hokejová událost se blíží! První zápas s Finskem vzdá hold učitelům a pracovníkům v kultuře
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Chomutovsko - Ve dnech 5. až 9. února 2020 se brány zimního stadionu v Klášterci nad Ohří i Chomutově otevřou mezinárodnímu turnaji U18. Utkají se zde reprezentační týmy do 18 let pěti zemí – České republiky, USA, Ruska, Finska a Švédska.

V Klášterci nad Ohří se dosud tak významná sportovní událost nikdy nekonala. Zápasy se odehrají na zimních stadionech v Klášterci nad Ohří a v Chomutově, všechny zápasy našeho národního týmu se však uskuteční právě na kláštereckém ledě. Také pro hokejové fandy nejatraktivnější zápas Rusko vs. USA se odehraje v Klášterci nad Ohří, a to v pátek 7. února 2020. Tento turnaj a následné mistrovství světa hráčů do 18 let se uskuteční před draftem do NHL, proto se ho zúčastní více než stovka agentů, skautů, pozorovatelů a generálních manažerů nejen z NHL, ale z celého světa. Společně s mistrovstvím světa v ledním hokeji se v této věkové kategorii jedná o nejvíce sledovaný turnaj.

Vstupenky na jednotlivé zápasy budou v prodeji na recepci zimního stadionu od 1. února 2020 za cenu 100 Kč na sezení a 50 Kč na stání. Děti do 115 cm budou mít vstup zdarma.

Hasiči, policisté, zdravotníci, učitelé a trenéři, pojďte na hokej!

Pro Klášterec nad Ohří je poctou, že ve výběrovém řízení na pořádání letošního turnaje U18 vyhrál právě tamní zimní stadion. „Rozhodli jsme se všechny zde odehrané zápasy věnovat profesím, které se každý den starají o naše zdraví, bezpečnost, životy i vzdělání těch nejmenších,“ říká Milan Vacke, ředitel společnosti M-Club, a dodává:

„První hokejový zápas bude věnován učitelům ze všech školských zařízení a zaměstnancům kulturních zařízení.“ Jedná se o středeční zápas české reprezentace s Finskem. Čtvrteční zápas ČR s USA bude ve znamení policistů a strážníků Chomutovska, kteří se starají o naši bezpečnost. V pátek během utkání USA a Ruska vzdáme hold našim hasičům, ať již profesionálním či dobrovolným, kteří působí v našem okrese.

Na sobotní zápas českých a ruských hokejistů jsou zváni všichni lékaři, zdravotní sestry, zubaři a další zdravotnické profese. Během posledního nedělního utkání Čechů a Švédů budou vyzdvihnuti trenéři a funkcionáři všech sportovních klubů a kroužků, kteří působí v Klášterci nad Ohří. „Byli bychom rádi, kdyby se pracovníci zmíněných profesí do 3. února 2020 ozvali na telefon: 777 171 455 a my jim věnujeme vstupenku na konkrétní jim věnovaný hokejový zápas,“ uzavírá Milan Vacke.

Pro Klášterec nad Ohří je pořadatelství této akce velkou poctou. Turnaj se každý rok odehrává v jedné z výše uvedených zemí, to znamená, že Česká republika tento turnaj pořádá jednou za 5 let. O pořadatelství této akce má vždy zájem většina zimních stadionů v České republice. Během utkání budou probíhat různé soutěže pro děti i dospělé, losování vstupenek, a výherci obdrží nejrůznější suvenýry (trička, čepice, odznaky atd.) s motivem národní hokejové reprezentace a hlavní cenou bude barevný televizor. Kdo si zakoupí zpravodaj, může si zasoutěžit, zastřílet lukem, vyhrává každý.

0302rozpis

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru