Na Červeném Hrádku bude tradiční živý betlém. Přijďte se poklonit malému Ježíškovi
Klasický výjev z živého betléma. Král Baltazar se přišel uklonit k jesličkám právě narozenému Ježíškovi a jeho rodičům, Panně Marii a Josefovi. Foto: MěÚ/Eva Dušková
Co se chystá

Červený Hrádek - Na Červeném Hrádku bude i o letošním Štědrém dnu tradiční živý betlém. Přijďte se poklonit malému Ježíškovi a zkraťte si tak čekání na dárky pod stromečkem.

Navodíte si tu správnou vánoční atmosféru a s teplým svařákem v ruce si s nejbližšími popřejete krásné svátky. První letošní průvod k jesličkám bude zahájen v 11 hodin a představení se bude opakovat vždy v celou hodinu. Poslední průvod začne v 15 hodin. Po celou dobu budou otevřeny stánky s vánočním zbožím a občerstvením.

V neděli 22. prosince se na zámku koná také poslední adventní prohlídka, a to od 13:00, 14:30, 16:00, 17:30 a 19:00 hodin. Vstupné je 180 korun za dospělého a 90 korun za dítě. Je nutná rezervace na telefonním čísle: 724 527 913 nebo 474 684 560.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru