Jirkov - Vánoce se blíží a v Jirkově už mají kompletní adventní program. Jak si budete moci letos užít předvánoční čas? A připravili organizátoři akcí nějaké změny?

Ve čtvrtek 5. 12. se můžete těšit na Rozsvícení vánočního stromu na náměstí Dr. E. Beneše. Už od 10:00 hodin bude centrální náměstí vonět svařákem, palačinkami nebo pečenými kaštany ze stánků, které budou po celý den nabízet nejrůznější vánoční laskominy. Své stromečky si také přijdou ozdobit děti z mateřinek z Jirkova, Červeného Hrádku, Vrskmaně a Otvic. Při zdobení je pobaví čertík s Mikulášem a andělem a je pro ně připravena i Ježíškova pošta. V 17:00 hodin začíná samotný program. Zazní vánoční koledy v podání dětského pěveckého sboru Světlušky ze ZUŠ Jirkov a v 17:15 uvidíte pohádku Divadla V Pytli s adventní tématikou. Akci jako již tradičně ukončí v 17:45 ohňostroj.

Od pondělí 9. 12 do úterý 10. 12. bude probíhat tradiční Jirkovský charitativní advent na náměstí Dr. E. Beneše, vždy od 10:00 do 17:00. Koupit si zde můžete vánoční dárky, těšit se můžete na vystoupení jirkovských školáků a to od 14:30 do 17:00.

Od středy 11. 12. do pátku 13. 12. se na centrálním náměstí budou konat Vánoční trhy, vždy od 10:00 do 17:00. Můžete si tu koupit svařené víno i jiné vánoční pochoutky. Nebudou chybět koledy a odpoledne se můžete těšit na živá hudební a zábavná vystoupení - vždy od 15:00 do 16:00.

V sobotu 14. 12. od 18:00 vystoupí Ženský komorní sbor Jirkov a host Harmonie Louny v koncertním sále jirkovské ZUŠ. Vstupné je dobrovolné.

V úterý 17. 12. od 18:00 vystoupí v Jirkovském divadle zdejší populární orchestr Red Dwarf Band.

Na Štědrý den od 11:00 do 15:00 bude Červeném Hrádku jako každoročně k vidění Živý betlém. A připomínáme, že každou adventní neděli jsou na zámku Adventní prohlídky.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru