Už víte, kam s dětmi na halloween? Zoopark se v sobotu promění v rejdiště plné strašidel, atrakcí a soutěží
Bude se také soutěžit o nejhezčí dýni. Foto: Josef Dušek
Co se chystá

Chomutov - Strašidelnou atmosféru uprostřed podzimní poezie slibuje chomutovský zoopark na sobotní odpoledne. Od čtyř hodin se prostor dětské zoo promění v rejdiště plné strašidel, atrakcí a soutěží – děti budou dlabat dýně, připravený je lampionový průvod a večer uzavře ohňová show.

Tříhodinové veselí začne za hudebního doprovodu kapely 4. cenová, která bude dětem i dospělým hrát k typicky halloweenské aktivitě, a sice dlabání dýní. „Dýně bude možné si u nás koupit, nože či lžíce na dlabání si návštěvníci musí přinést vlastní,“ dodává drobné upozornění František Kremer z oddělení marketingu.

Předpokládá se, že děti přijdou v maskách, fantazii ani kreativitě se meze nekladou. Je pro ně také připravená soutěž o tu nejstrašidelnější. Kdo bude chtít improvizovat, může si nějaký hrůzostrašný motiv nechat namalovat přímo na místě na obličej.

V půl šesté vyrazí na krátkou procházku zooparkem lampionový průvod doprovázený Meruňkovic pohádkovými strašidly. „Už se těšíme na zástup malých kostlivců, čarodějnic a různých nestvůr s blikajícími světýlky, má to pokaždé nádhernou večerní atmosféru,“ pamatuje z minulých ročníků ředitelka zoo Věra Fryčová.

V půl sedmé organizátoři vyhlásí výsledky soutěže o nejstrašidelnější masku a také nejpovedenější dýni. Výherci získají hodnotné ceny. Pak už přijde na řadu ohnivý závěr celého večera, uhrančivá show v podání mistra plamenů Filipa Stejného.

Strašidelná zoo začíná v 16 hodin, vstup na akci je s platnou vstupenkou do zooparku.

2310plakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru