Výstaviště Louny již v pátek otevře expozice Člověk v přírodě, Řemesla a kreativita a budou i pejsci
Foto: Diamant Expo
Co se chystá

Louny - V pátek 27. září se otevřou brány areálu lounského výstaviště. Každý den zde budete moci v době od 9 do 17 hodin až do neděle 29. září zhlédnout několik expozic a zažít spoustu doprovodných programů.

Výstaviště Louny nabídne veletrh Člověk v přírodě, výstavu Řemesla a kreativita, výstavu drobného zvířectva a chovatelských potřeb, či krajskou výstavu psů. K dispozici bude i exotický pavilon, spousta edukativních programů pro děti i dospělé, přehlídka dravých ptáků, ukázka výcviku koní, kynologická show, vystoupení mažoretek taneční školy Luna.

Na výstavišti najdete několik zástupců městských útulků pejsků a kočiček, hledajících své nové pány a kamarády. Výstavy se zúčastní zahradnické firmy se svou nabídkou okrasných keřů, jehličnanů, trvalek a mnoho jiných výpěstků.

Na venkovní ploše se představí řada řemeslníků, u kterých si můžete zakoupit keramický nebo smaltovaný hrneček, historické sklo, ručně vyráběné šperky, originální oděvy, svíčky, a další.

O výstavě jsme psali take v našem článku zde: http://www.e-lounsko.cz/zpravy/co-se-chysta/205525-voriskiadu-domaci-i-exoticka-zvirata-psy-remesla-ci-kreativitu-zazijete-na-vystavisti-v-lounech

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru