V Kadani bude jubilejní 20. Svatováclavské vinobraní! Předcházet mu bude víno tour městem
Ilustrační foto. Zdroj: facebook/kultura v Kadani
Co se chystá

Kadaň - Jubilejní 20. ročník svatováclavského vinobraní v Kadani je za dveřmi. Organizátoři přichystali pro návštěvníky opravdu výživný program se spoustou novinek a překvapení.

Už v pátek 20. září v 15 hodin proběhne výroční jízda. Vůz s vínem a muzikanty vyrazí od vinotéky Pálava, pojede přes Mírové a Studentské náměstí až ke kinu Hvězda a zpět. Vůz bude nabízet ochutnávku vín zdarma.

V sobotu pak čeká návštěvníky celodenní program ve Františkánu. Těšit se můžete na tombolu, fotobudku, ochutnávku vín a burčáku. Vstupné je 50 korun a v jeho ceně je zahrnuta i prohlídka kláštera.

Zúčastnit se můžete i degustace vína s komentářem odborníka, prohlédnout si sklípky a podívat se, jak se vůbec hrozny zpracovávají. Chybět nebude hudba k tanci a poslechu. Zahrají kapely Vojtara, Linda a Cimbálová muzika M. Broučka. Představí se Jožka Černý s cimbálovou muzikou. Akce začíná od 10 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru