Hry, soutěže, papoušci. Cesta proti bolesti bude tentokrát zaměřená hlavně na děti
Zdroj: faceboook/Nadační fond Cesta proti bolesti
Co se chystá

Jirkov – V Jirkově se v sobotu 15. června uskuteční další, tentokrát už 5. ročník charitativní akce Cesta proti bolesti. Letos se celá akce bude konat ve Svojsíkových sadech a zaměřuje se hlavně na děti.

Začátek je naplánován na 13.00 hodin. Organizátoři připravili několik dětských soutěží, vystoupení místních kapel a již tradiční charitativní běh přes Olejomlýnský park, který zvládne každý.

První z těch, komu se bude v rámci charitativní akce přispívat na pomůcky nehrazené ze zdravotního pojištění, je devítiletá Míša Michálková ze Sokolova. Kombinace postižení ji omezuje v pohybu i řeči a vyžaduje neustálou péči maminky. Té by pomohla chirurgická odsávačka tělesných tekutin. Sama si ji ale dovolit nemůže.

Cesta proti bolesti je charitativní projekt, za kterým stojí mladý Jirkovák Milan Dzuriak. Podporuje handicapované děti i dospívající či dospělé z Jirkova a okolí.

1406plakatnovy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru