Chcete se i letos klouzat na ulici? Za pár dní vyroste obří vodní skluzavka v Litvínově
Skluzavka v Chomutově. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Litvínov - Oblíbili jste si vodní skluzavky, které se staví ve městech na ulicích? Letos sice nebude obří klouzačka v Chomutově, ale pokud se chcete na ní vyřádit, nebudete to mít daleko. Dvousetmetrová vodní skluzavka totiž už za pár dnů vyroste u sousedů, a to v Litvínově na Mostecku.

Organizátoři ji postaví 25. června v Mezibořské ulici, v případě nepříznivého počasí se akce uskuteční o den později. Vodních radovánek si budete moci užít celé odpoledne. Na akci zvou město Litvínov a městská společnost SPORTaS, kteří se dohodli se Slideczech.

Vstupné bude stokoruna na celý den (od 12 do 19 hodin) bez dalšího omezení počtu jízd. Platit lze u vstupu v den konání, nebo dopředu od 3. června v pokladně v litvínovském kulturním zařízení Citadele a v infocentru ve Valdštejnském zámku. Převodem nebo kartou lze startovné uhradit na webu slideczech.cz.

Děti od 6 do 10 let musí přijít v doprovodu jednoho z rodičů, účastníci ve věku 10 až 15 let předloží písemný souhlas zákonného zástupce. A co vzít s sebou? Plavky nebo oblečení na sjíždění skluzavky, ručník, nafukovací kruh.

Obří vodní klouzačka byla v roce 2017 a 2018 v Chomutově v Přemyslově ulici.

Takhle se v Chomutově klouzalo

{article title="VIDEO: V Chomutově vypukla vodní mánie. Na ulici tam postavili obří klouzačku"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru