K Olympii jede Burger Street Festival! Ochutnáte to nej z 15 burgráren
BURGER STREET FESTIVAL jede do Teplic
Co se chystá

Teplice - Olympia Teplice vás zve na tu nejchutnější food akci, jakou si jen umíte představit.

BURGER STREET FESTIVAL bude u obchodního centra od pátku 7. června do neděle 9. června.

15 NEJ BURGRÁREN - ty nejlepší burgrárny z celé ČR. Ochutnáte např. pštrosí, mongolský nebo vietnamský burger? Nabídka bude pestrá jako pro masožrouty, tak pro vegetariány a vegany. Luxusní burgery báječně doplní belgické hranolky.

CUKR, LÁSKA, SLADKOSTI - milovníci sladkého si vyberou z vaflí, donutů, makronek, palačinek nebo vyzkoušet rolovanou zmrzlinu. Celé to pak můžete spláchnout chutným nealkoholickým nebo míchaným nápojem. Pro milovníky klasiky nebudou chybět ani pivka z velkých i lokálních pivovarů.

ANKETA O NEJLEPŠÍ BURGER - Burger Street Festivalem vás bude provázet tým skvělých lidí, který si pro vás připravil nálož soutěží a akcí, jako třeba soutěže o burgery před akcí i na akci. Každý z vás může hlasovat pro nejlepší burgrárnu, kterou vyhlásíme vždy po skončení festivalu. Šampionem může být jen jeden!

PROGRAM PRO DĚTI – nenechávejte děti doma, Olympia pro ně připravila zábavný program – skákací hrad, malování na obličej, balónkovou Evičku, airbrush tattoo. Raději nechte doma auto a svezte se na festival zadarmo autobusem č. 112.

Kompletní informace o festivalu najdete na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru