PRÁVĚ DNES: V areálu na Klínech zahajují letní sezónu! Přijeďte si vyzkoušet novinky
Bobová dráha se poprvé rozjela loni a byl o ni velký zájem. Foto: Sportovní areál Klíny
Co se chystá

Klíny - Ve sportovním areálu na Klínech na Mostecku zahaují v sobotu 18. května letní sezónu. Všichni, kteří chtějí strávit pěkné chvíle v krásné přírodě, dobře si zasportovat či zažít nevšední aktivity, mohou již tento víkend do obce v Krušných horách vyrazit.

V sobotu se rozjede lanovka, aby vyvezla všechny sportovce z úpatí kopce zpět nahoru. V provozu bude také již bobová dráha, a k dispozici budou všechny letní aktivity, včetně několika novinek.

Budete moct vyzkoušet novou zelenou trať v Bikeparku, vhodnou pro méně zdatné sportovce a rodiny s dětmi. Tuto trať prý dokáže sjet skoro každý. Svézt se na ní můžete na nových kolech a koloběžkách. V místním hotelu Emeran budou k dispozici také kvalitní elektorkola německé značky Bergamot.

Lanový park nabídne více překážek a delší trasu ke zdolávání a zkoušce vaší zdatnosti, ve výšce, na kmenech stromů. Když už budete u lezení, stačí se přemístit k lezecké stěně a vyzkoušet si jak vám to půjde vertikálním směrem.

1805kliny2

Na Klínech najdete mnoho aktivit. Foto: Sportovní areál Klíny

Děti se mohou těšit na trampolínu, dětské hřiště, nafukovací klouzačku pro nejmenší a mnoho dalšího!

Všechny návštěvníky jistě potěší nové posezení u venkovního baru. Chystá se i nová terasa, zde si však posedíte až o týden později. Občerstvit se nebo dobře se najíst můžete v místní restauraci Emeran. V místním hotelu zase můžete strávit noc a využít třeba jejich wellness nabídku.

Počasí slibuje na víkend sluníčko a teploty okolo 20 stupňů, tak vyrazte do Sport areálu Klíny, kde v sobotu 18. 5. zahájí letní sportovní sezónu a od 11 hodin tam vše rozjedou. Letní aktivity budou k dispozici v měsíci květnu jen o víkendech, od středy do neděla pak v měsíci červnu a o prázdninách budou otevřeny každý den.

Kudy tam

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru