Známe program Chomutovských slavností. Letos budou v duchu rodinného festivalu s Transformers a My little pony
Chomutovské slavnosti v roce 2018. Ilustrační foto Zdroj: město Chomutov
Co se chystá

Chomutov — Město Chomutov zveřejnilo program letošních Chomutovských slavností. Ty se budou konat o víkendu 25. a 26. května v městském parku a po sérii slavností na různá historická témata mají ty letošní podtitul Rodinný festival.

“Město dlouhodobě podporuje volnočasové aktivity pro rodiny, již devět let například organizuje Rodinné zápolení, tedy celoroční rodinnou soutěž. Letošní Rodinný festival bude rozdělený na několik zón tak, že si zábavu najdou nejen děti, ale i dospělí,” uvedl náměstek primátora města Chomutova David Dinda.

Část městského parku u rodinného centra Rozmarýn bude patřit těm nejmenším, pro které bude připravena pestrá “baby zóna”. V blízkosti altánu zase vypukne velká Transformers show, kde budou děti moci obdivovat velké roboty, fotit se s nimi a užívat si celodenní program.

Pro děti si svou show připravil i Jan Onder, kterého děti znají z televizní stanice Déčko. Velmi bohatý bude i doprovodný program. Pro děvčata je například připraven salón krásy nebo My Little Pony show, pro chlapce zase tetování na téma Transformers, ale třeba také blázniví vědátoři, cryo show či virtuální realita.

Chybět nebudou ani jízdy na ponících nebo v kočáře a skákací či pouťové atrakce. Samozřejmostí bude také bohatý stánkový prodej s rozmanitým sortimentem občerstvení. Program pro děti začne v sobotu i v neděli v 11 hodin.

Dospělí se potom budou bavit v sobotu od 19.00 hodin na travnaté ploše u divadla, kde vystoupí skupina UDG a ve 21:30 hodin skupina Retrosexuals.

0605plakatslavnosti

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru