Do Chomutova se o víkendu sjede více než 130 automobilových veteránů. Bude to už 25 sraz!
Foto ze srazu veteránů v roce 2017.
Co se chystá

Chomutov - V Chomutově se v sobotu 27. dubna uskuteční už 25. ročník srazu historických vozidel. Jelikož se jedná o "čtvrtstoletí", čeká návštěvníky několik zajímavých překvapení.

Na 25. ročník srazu historických vozidel v Chomutově je celkem přihlášeno 135 posádek. Hodně z nich je ze sousedního Německa. Těšit se můžete například na Ford N z roku 1906, Ferrari 330 z roku 1965, BMW Dixi ročník 1929, Jaguar E-Type z roku 1967, chybět nebudou ani legendární vozy v podáni Volkswagen Brouk, Citroen 2CV "kachna" nebo Velorex. Na své si přijdou i milovnici motocyklů. Uvidí široký zástup značek Jawa nebo ČZ a mnoho dalších.

Účastníci srazu se setkají ráno u Hotelu Arena, po desáté hodině se přesunou v koloně do centra města na parkoviště Severočeských dolů. Zde se uskuteční výstava vozidel.

Ve 12:00 hodin odstartuje první vozidlo na trať předváděcí jízdy (doba pro start všech účastníků je cca 2 hodiny). Trasa povede z Chomutova přes Málkov, Klášterec nad Ohří, Kadaň, Račetice, Březno, Droužkovice a zpět do Chomutova. Na trase budou účastníci plnit v obcích soutěžní úkoly. V cíli na nejlepší čeká odměna v podobě pohárů a věcných cen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru