V Kadani bude první Food festival. Speciální “ochutnávkové” karty na degustační menu jsou už v prodeji
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Co se chystá

Kadaň - V Kadani se chystá první Food festival. Uskuteční se 26. května na Mírovém náměstí a vařit tady pro vás budou oceňovaní kuchaři.

Thajská, severská, asijská kuchyně nebo třeba steaky? Slané, pálivé, sladké? To vše můžete ochutnat na prvním kadaňském Food festivalu. Různé pochoutky budete moci nejen konzumovat, ale také uvidíte jejich přípravu.

A co musíte udělat proto, abyste mohli potěšit svůj mlsný jazýček? Zakoupit si speciální Food kartu v informačním centru. Cena je 150,- Kč a zahrnuje pět degustačních porcí. Food karta je již v prodeji. Na akci samotnou je pak nutné si donést ještě vlastní příbor.

Celý den zpříjemní Janek Šesták s kapelou. Děti se mohou vyřádit ve skákacím hradě. Nebudou chybět ani stánky.

Food festival začne na Mírovém náměstí 26. května v 10.00 hodin, jeho konec je plánován na 16.00 hodin.

2404plakatfoodfestival

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru