V chomutovské knihovně proběhne druhý ročník Deskohrátek, součástí budou také herní turnaje
Hráči budou mít na výběr z několika stovek her Foto: Zdeněk Moravec
Co se chystá

Chomutov – Jste hraví a soutěživí? Máte rádi deskové, karetní a společenské hry? Pokud jste si odpověděli kladně, pak je nadcházející akce chomutovské knihovny přesně podle vašeho gusta. Po loňském úspěchu premiérového ročníku startuje v pátek 31. března jeho druhé pokračování. Pojďte si hrát na Deskohrátky.

Hráčův ráj

Počet herních titulů, kterými knihovna disponuje, dá se počítat na stovky. V současné době si zde můžete k zapůjčení vybírat ze čtyř set her, na Deskohrátkách jich bude k dispozici ještě asi o sto více. „Představit své novinky k nám přijedou zástupci největších tuzemských herních výrobců a distributorů, společnosti Mindok, Albi a Piatnik,“ říká zástupkyně ředitelky Střediska kulturních a knihovnických služeb Kamila Jonášová s tím, že ani knihovna ve výčtu toho nejlepšího z herního světa rozhodně nezaostává, „náš seznam doplňujeme pravidelně o víceméně všechny nejzajímavější tituly, které se na herním trhu objeví. Dá se říci, že každý si u nás to své najde.“

Třídenní maraton

Letošní Deskohrátky budou stejně jako v roce loňském probíhat po tři dny, tedy v pátek, sobotu a neděli (31. 3. – 2. 4.). Součástí herního cyklu je i několik zajímavých bonusů. Můžete se například zúčastnit turnaje v populární „deskovce“ Krycí jména a stát se tak šampiony v odhalování agentů, dalším turnajovým titulem je hra Goblíci jedlíci. Za zmínku stojí také pokus o společné složení obřího šestitisícového puzzle. Po celou dobu konání akce bude otevřena dětská herna s dopravním hřištěm, velikonoční tvořivá dílna pro děti a bar s občerstvením.

Kdy a kde

* Středisko knihovnických a kulturních služeb v Chomutově (Městská knihovna)

* velký sál, 2. patro

* pátek 09-18 hodin; sobota a neděle 10-17 hodin

* VSTUP ZDARMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru