Něco pro masožravce. Na náměstí v Chomutově budou v sobotu zabijačkové hody
Ilustrační foto Zdroj: facebook/Severočeské farmářské trhy
Co se chystá

Chomutově - V Chomutově budou o víkendu zabijačkové hody. Uskuteční se v sobotu 23. února na náměstí 1. máje v rámci farmářských trhů. Nakoupit, nebo přímo na místě ochutnat, budete moci teplé i studené zabijačkové speciality jako je guláš, jitrnice nebo třeba ovar.

Devátá sezóna farmářských trhů v Chomutově bude tuto sobotu zahájena tradičními zabijačkovými hody. Pět řezníků nabídne spoustu teplých i studených zabijačkových specialit - jitrnice, jelita, tlačenku, prejt, guláš, polévku, sulc, škvarky, klobásy, šunky, salámy, paštiky nebo třeba sádlo. Všichni budou moci přímo na místě ochutnat také zabijačkový guláš, polévku, ovar a prejt. Zapít tyto dobroty pak bude možné pivem, svařákem a samozřejmě nealko nápoji.

Připravena je i soutěž “O nejchutnější jitrnici”, která proběhne od 9.00 do 10.30 hodin.

Zabijačkové hody začnou na chomutovském náměstí už v 8.00 hodin ráno a prodejci budou odjíždět v pravé poledne. Pokud nejste masoví, tak klidně dorazte také. Na náměstí totiž nebudou chybět ani další farmářské potraviny - chléb, koláče, ovoce a zelenina, sýry a další mléčné produkty, med, marmelády, koření, sušené plody a mnoho dalšího. A bude tady i oblíbený snídaňový stánek s nabídkou i bezmasých a sladkých dobrot.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru