Na pivo se starostou. Mladí lidé z Kadaně si mohou přijít popovídat o svých nápadech do hospody
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Co se chystá

Kadaň - Nezáživné diskuse ve velkých sálech či oficiální schůzky v kanceláři vás vůbec nelákají? Přesto byste se třeba rádi vedení města na něco zeptali? Tak teď budete mít příležitost. V Kadani se totiž uskuteční v pátek 1. března první neformální setkání se starostou v hospodě u piva nebo vína.

Na pivo se šéfem kadaňské radnice se půjde do Pivní restaurace Kadaň. Akce, která se oficiálně jmenuje “Na pivo se starostou”, začíná v 17.00 hodin a určena je hlavně mladým lidem. Pořádá ji juniorská komise, ale dorazit může každý.

Dozvíte se mimo jiné i to, co má juniorská komise v příštích měsících v plánu. Samozřejmě můžete přijít i s nějakým svým nápadem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru