Jelítko nebo jitrničku? V centru Jirkova budou o víkendu zabijačkové hody
Ilustrační foto Zdroj: facebook/Severočeské farmářské trhy
Co se chystá

Jirkov – Kam se vypravit o víkendu? Pokud jste “masožravci”, tak máte jasno. V sobotu 16. února vás čekají zabijačkové hody v centru Jirkova.

Zabijačkové hody se taky uskuteční v rámci prvních letošních farmářských trhů. Na náměstí Dr. E. Beneše začnou už v 8.00 hodin a zabijačkové pochoutky se budou prodávat až do 12.00 hodin

A na jaké dobroty se můžete těšit? Prodejci dovezou teplé i studené zabijačkové speciality - jitrnice, jelita, tlačenku, prejt, guláš, polévku, sulc, škvarky, klobásy, šunky, salámy, paštiky nebo třeba sádlo. V nabídce budou ale i další farmářské potraviny - chléb, koláče a různé další pečivo, ovoce a zelenina, sýry a další mléčné produkty, med, marmelády nebo koření.

Připraveno bude zabijačkové i klasické občerstvení, pivo, svařák a také nealko nápoje. Součástí akce je soutěž „O nejchutnější jitrnici“, kterou vyberou účastníci trhů. Soutěž bude probíhat od 9 do 11 hodin.

Příští sobotu budou zabijačkové hody v sousedním Chomutově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru