V Kadani bude poprvé živý betlém. Ježíška si zahraje opravdické miminko
Zdroj: facebook/infocentrum Kadaň
Co se chystá

Kadaň - V Kadani budou mít o letošním adventu poprvé živý betlém. Přijít se podívat na vystoupení a poklonit se Ježíškovi můžete už tuto sobotu 15. prosince od 14.00 do 18.00 hodin na Mírové náměstí.

Skupina Věry a Jaroslava Stejných pořádá Živý betlém již 22 let. Letos poprvé také v Kadani na Mírovém náměstí. Přijďte se podívat na vystoupení třicetičlenné kostýmované skupiny s živým „Jezulátkem“, hudební skupinou Zámecký sextet a králi na koních. Zajištěno bude i občerstvení.

Na další živé betlémy můžete o Štědrém dnu vyrazit do Chomutova nebo na Červený Hrádek v Jirkově. V Chomutově bude vystoupení od 11.00 do 15.00 hodin. Ve stejný čas si můžete připomenou narození Jezíška také na Červeném Hrádku. Průvod tady projde každou celou hodinu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru