Chystá se zbrusu nová akce Čertoviny na letňáku. Na co se můžete v neděli těšit?
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Co se chystá

Chomutov - Čertoviny na letňáku? Tak to tu ještě nebylo. Organizátoři slibují dvě hodiny zábavy a her se samotným Luciferem. Na co se tedy můžete v neděli 9. prosince od 17.00 hodin těšit?

Je to prý tak trochu tajemství, ale něco málo prozradit můžeme. Nejde o žádnou Mikulášskou, ale dvě hodiny plné zábavy pro malé i velké. Děti budou třeba hádat pohádky z pásma promítaných ukázek, a bavit se s čerty, kterých tady bude požehnaně. Připravena je i váha nebo kniha hříchů.

Nebude chybět ani občerstvení v podobě čaje, punče, svařáku a dokonce bude k dostání i svařáček pro děti. K poslechu zahraje hudební skupina 4. cenová, akci moderuje Lukáš Budai. Vše zakončí ohňová šou.

Vstupné na Čertoviny stojí 30 korun. Dítě, které dorazí s baterkou, čelovkou, svítícími rohy či jiným svítidlem, má vstup ale zcela zdarma. A pokud váháte, zda máte na akci přijít, protože doma máte malého strašpytla, tak se nebojte. Organizátoři vzkazují, že na letňáku budou mít sraz hlavně ti hodní čerti.

0712certoviny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru